Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

П'ятниця, 1 червня 2018, 11:19

У Львові втретє за два дні замінували бізнес-центри

львівська поліція

Наразі правоохоронці шукають вибухівку та евакуйовують працівників бізнес-центрів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні близько 9.00 год до Центру безпеки міста надійшло анонімне повідомлення про замінування 8 будівель львівських бізнес-центрів. Три з них розташовані на вулиці Науковій, два – на Промисловій, інші – на вулицях Героїв УПА, Богдана Хмельницького та Шевченка.

Зокрема, це бізнес-центр «Таурус» на вул. Героїв УПА, 73, бізнес-центр «Lemberg» на вул. Богдана Хмельницького, 176, три приміщення бізнес-центру «Оптіма – Плаза» на вул. Наукова, 7А, 7Б, 7Д; бізнес-центр «Український капітал» на вул. Промислова, 52 та торгово-офісний центр «Легенда – Клас» на вул. Шевченка, 111А.

Наразі правоохоронці проводять обстеження будівель бізнес-центрів та їх прибудинкових територій, евакуйовують відвідувачів і працівників закладів ,а також встановлюють аноніма, який надав повідомлення про замінування.

Нагадаємо, востаннє анонім повідомив правоохоронців про замінування львівських бізнес-центрів 31 травня. Тоді правоохоронці вибухівки не знайшли.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.