Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Грибовицьке сміттєзвалище

Вівторок, 5 червня 2018, 13:32

Сім'ї загиблих на Грибовицькому сміттєзвалищі отримають по 25 тисяч

Грибовицьке сміттєзвалище

Депутати передбачили 100 тис грн на матеріальну допомогу для сімей загиблих на Грибовицькому сміттєзвалищі трьох надзвичайників і еколога.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати внесли зміни до показників обласного бюджету Львівської області на 2018 рік.

Зокрема, депутати передбачили 100 тис грн із бюджету для виплати матеріальної допомоги 4 сім'ям загиблих на Грибовицькому сміттєзвалищі в рамках Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області.

Кожна родина отримає по 25 тис грн допомоги.

Також облрада виділила 320 тис грн для допомоги 40 переселенцям – учасникам АТО на вирішення матеріально-побутових проблем у рамках реалізації Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців АТО та родин Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, у червні 2016 року Львівська ОДА вже виділяла 300 000 грн для виплати матеріальної допомоги сім'ям рятувальників, які загинули через обвал сміття на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Усього під завалами сміття опинилися троє надзвичайників із Жовківщини й інженер-еколог ЛКП "Збиранка".

Наш канал в Телеграм.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.