Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Бадер Україна

П'ятниця, 8 червня 2018, 10:07

На Львівщині створили 500 нових робочих місць

Бадер Україна

Німецька компанія "Бадер Україна" запустила новий цех у Яворівському районі.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 7 червня, у селі Кожичі Яворівського району компанія ТзОВ "Бадер Україна" відкрила новий цех для пошиття шкіряних автомобільних чохлів.

У новозбудований цех залучили 132 млн гривень інвестицій. У  цеху вже зараз працюють 660 робітників та відкрили понад 500 додаткових вакансій.

"Відкриття третьої черги компанії "Бадер Україна" дає нам можливість створити на Львівщині додатково п’ять сотень робочих місць. А те, що сьогодні тут будуть вироблятись сидіння для компанії Mercedes говорить про якісь продукції. Я переконаний, що на такі виробництва будуть повертатися люди, що поїхали працювати за кордон", – заявив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

Зазначимо, основний вид діяльності підприємства – виробництво шкіри та шкіряних виробів, їх переробка, виробництво шкіряних елементів та пошиття шкіряних сидінь для автомобілів АУДІ та БМВ. Також, нещодавно компанія підписала контракт із Mercedes. Відтак, підприємство невдовзі шитиме автомобільні чохли для автомобілів Mercedes-Benz S-класу та Maybach. Вже у 2019 році працівники компанії "Бадер Україна" щоденно шитимуть 200 комплектів салонів до цих автомобілів. Відтак, з метою розширення фабрики запустили новий цех з пошиття чохлів.

Нагадаємо, що у листопаді 2016 року ТзОВ "Бадер Україна" відкрило у селі Кожичі Яворівського району другий завод на 1 500 нових робочих місць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.