Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

авіарейс Львів-Батумі

П'ятниця, 8 червня 2018, 17:50

Зі львівського аеропорту запустили новий рейс до Грузії

авіарейс Львів-Батумі

Сьогодні авіаперевізник YanAir відкрив новий рейс зі Львова до Батумі.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні у львівському аеропорту відбулось відкриття нового авіасполучення Львів-Батумі української авіакомпанії з Житомира YanAir.

"Такі рейси безперечно сприятимуть зміцненню торгово-економічних зв'язків між нашими державами", – заявив почесний консул Грузії у Львові Іраклій Рогава

Авіарейс буде двічі на тиждень – у вівторок та п'ятницю. Ціна квитка в один бік складе 120 доларів, а вартість квитка в обидва кінці – 215 доларів.

"Ми постараємось, щоб ціни були адекватними і львів'яни були завжди задоволеними", – додав комерційний директор компанії YanAir Тарас Стригуненко.

Літак стартуватиме зі Львова о 16:30 і приземлятиметься в аеропорту Батумі о 20:20. Старт із Батумі передбачено на 13:35, а приземлення у Львові о 15:30.

Нагадаємо, що авіакомпанія Yanair у листопаді 2017 року анонсувала відкрити рейс Львів-Батумі в літньому сезоні 2018 року. А вже у у січні 2018 року відкрився продаж квитків на перший рейс. Зазначимо, у березні з аеропорту "Львів" запустили 12 нових рейсів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.