Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

King Cross Leopolis

TripAdvisor

Понеділок, 11 червня 2018, 11:33

King Cross Leopolis "замінував" мешканець Новояворівська

King Cross Leopolis

За неправдиве повідомлення про замінування чоловіку загрожує 6 років ув'язнення.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, анонімом, який вчора повідомив про вибухівку у приміщенні торгово-розважального центру "Кінг-Кросс Леополіс", що у селі Сокільники на вул. Стрийській, 30, виявився 38-річний мешканець Новояворівська.

Чоловік заявив, що в кількох магазинах цього закладу закладена вибухівка. Проте, обстеживши приміщення торгово-розважального центру, поліція нічого не знайшла.

«Огляд тривав більше трьох годин і на цей час роботу закладу було припинено. Ніяких вибухонебезпечних та підозрілих предметів у самому центрі та на прилеглій території поліцейські не виявили. Разом з тим, під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що неправдиве повідомлення про замінування надав 38-річний мешканець Новояворівська», – наголосив т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Тарас Сабанюк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від двох до шести років позбавлення волі.

Наразі працівники поліції встановлюють обставини події, досудове розслідування триває.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.