Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гральний бізнес

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 12 червня 2018, 16:00

У Львові арештували більше 20 людей, причетних до мережі грального бізнесу міста

гральний бізнес

Організаторами були жителі Києва, Київської області, Кривого Рогу та Львова.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці припинили діяльність злочинної організації із 21 людини, яка облаштувала у Львові мережу підпільних гральних закладів.

Підпільні заклади розташовувались у Франківському, Шевченківському та Личаківському районах Львова. Їх діяльність не афішувалася, вхідні двері постійно були замкнені, здійснювалось зовнішнє відеоспостереження, клієнти проходили своєрідний "фейс контроль" для обмеження входу випадкових гравців.

Під час обшуків правоохоронці вилучили понад 100 одиниць грального обладнання разом із моніторами, засобами зв’язку та іншими пристроями, документи про облік і звітність, в яких зафіксовано рух коштів, що надходили від відвідувачів.

Всім учасникам злочинної організації повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.255 (створення злочинної організації), ч.4 ст.28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч.1 ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Санкції статті передбачають від 5 до 12 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.