Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Серняк

Facebook Пустомитівськoї міськoї ради

П'ятниця, 15 червня 2018, 16:18

Пустомитівського мера Серняка оштрафували за авто

Олег Серняк

Олег Серняк невчасно задекларував автомобіль.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області

За участі прокуратури Львівської області, 1 червня, апеляційний суд залишив в силі рішення Пустомитівського районного суду, що визнав винним у вчиненні адмінправопорушення, пов’язаного з корупцією, голову Пустомитівської міської ради. Встановлено, що очільник мерії несвоєчасно повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у майновому стані – купівлю транспортного засобу вартістю понад 145 тис грн.

Такі дії чиновника кваліфіковано за ч.2 ст.172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю). За наслідками судового розгляду до вказаної особи застосовано стягнення у вигляді 1700 грн штрафу. Рішення апеляційного суду остаточне та оскарженню не підлягає.

Додамо, що у 2017 році Олег Серняк задекларував  200 тисяч гривень доходу. Також він задекларував іномарку Volkswagen Polo 2007 року випуску, яку він придбав у червні 2016 року за 145 256 гривень.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.