Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрафакт

Понеділок, 18 червня 2018, 14:18

На Львівщині закрили підпільний завод з виробництва туалетного паперу

контрафакт

Злочинці наносили на свою продукцію логотип однієї зі Львівських фірм.

Про це повідомляє прес-служба Головного Управління Національної поліції у Львівській області. 

Правоохоронці викрили та припинили діяльність міні-заводу із виробництва контрафактної паперової продукції під брендом відомого виробника.

Поліцейські встановили, що на нелегальному заводі, розташованому у Буському районі, здійснювалось виробництво контрафактної продукції – паперових рушників, серветок, та туалетного паперу із незаконним нанесенням логотипів одного з відомих виробників Львівщини.

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили промислові станки та більше сорока тисяч одиниць фальсифікованої паперової продукції загальною вартістю понад 400 тисяч гривень, а також встановили організатора та осіб, причетних до незаконного виробництва.

Зловмисникам загрожує покарання – штраф або позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі встановлюються джерела постачання сировини для виготовлення контрафакту, місце виготовлення поліграфії та мережу збуту виготовленої на міні-заводі продукції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.