Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Аваков з приокрдонниками

МВС

Середа, 20 червня 2018, 18:07

Арсен Аваков: облаштування системи управління кордоном буде завершено до кінця року на Харківщині

Аваков з приокрдонниками

Сьогодні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відвідав ділянку державного кордону у Харківській області.   

 

 

Про це повідомила прес-служба МВС України.  

"Інженерне облаштування державного кордону триває. Кордон з Росією буде облаштовано, не дивлячись на всі протистояння проросійських сил. У Харківській області протяжність кордону 270 кілометрів, 220  - ми вже облаштували. В цьому році всі роботи будуть завершені. Паралельно тривають роботи по Луганській та Сумській ділянках кордону", - повідомив Арсен Аваков. 

Міністр зазначив, що у найближчих планах МВС оновлення автомобільного парку для ДПСУ. 

"Плануємо додати до автомобільного парку спеціальні автомобілі. Це остання модифікація машини"Козак", а також нові машини зв'язку", - наголосив Арсен Аваков.

Міністр нагадав, що у Харківському прикордонному загоні вже три роки працює комендатура швидкого реагування. Підрозділ створили спеціально для посилення охорони ділянки кордону України з Росією.

"Такі підрозділи покликані обороняти кордон у разі необхідності та забезпечувати прихід основних сил. Таких в ДПСУ налічується вже 5. Більшість із них уже пройшло бойовий вишкіл і підтвердили спроможність виконати поставлені завдання. Комендатура швидкого реагування здатна діяти автономно на будь-якій ділянці державного кордону", - сказав Арсен Аваков. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.