Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

літній майданчик

Четвер, 21 червня 2018, 18:00

Найбільше незаконних літніх майданчиків виявили у Галицькому районі Львова

літній майданчик

З початку сезону у місті зафіксували 43 самовільно встановлені літні майданчики.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як наголосила начальник відділу нагляду за станом благоустрою КП "Адміністративно-технічного управління" Марина Кустова, станом на 1 червня у Львові встановлено 401 літній майданчик, з них 43 – встановлені самовільно.

Власники цих майданчиків мають їх демонтувати, інакше працівники КП "Адміністративно-технічного управління" здійснюють примусовий демонтаж.

За її словами, найбільше літніх майданчиків встановлено у Галицькому районі міста – 230 майданчиків, з них 24 – встановлені самовільно; у Франківському районі встановлено 33 літніх майданчиків, з них 8 – самовільно; у Залізничному районі – 35, з них 10 – самовільно; у Личаківському районі – 25, з них 1 – самовільно; у Шевченківському районі встановлено 41 майданчик, у Сихівському – 37, проте в цих двох районах не виявили самовільно встановлених майданчиків.

Загалом з початку року уже демонтовано 10 самовільно встановлених літніх майданчиків.

"Демонтажу підлягають самовільно встановлені відкриті літні майданчики, майданчики, термін дії паспортів на розміщення або термін дії договорів на оренду конструктивних елементів благоустрою яких закінчився, а також ті, паспорт на встановлення яких скасовано", – додала Марина Кустова.

Також станом на 1 червня уже складено 32 протоколи про адміністративні правопорушення, за які штрафують від 800 до 1700 грн.

Додамо, із 1 квітня у місті стартував сезон розміщення літніх майданчиків.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.