Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школа у Львові

Четвер, 21 червня 2018, 15:35

Конкурс із обрання кращих вчителів Львова зроблять публічним

школа у Львові

Львівські депутати прийняли програму "Успішний педагог" на 2018 рік.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати затвердили програму "Успішний педагог" на 2018 рік. "За" проголосували 35 депутатів.

Як зазначила начальник управління освіти міськради Зоряна Довганик, метою програми є виявлення та підтримку талановитих і успішних педагогів, заохочення їх за успіхи у роботі, а також покращення якості надання освітніх послуг у навчальних закладах Львова.

Кандидатури на участь у конкурсі "Успішний педагог" можуть подавати всі заклади освіти Львова, а відбір переможців здійснює комісія, яку утворює директор департаменту гуманітарної політики та до складу якої обов’язково входять представники громадськості.

Переможці конкурсу отримають по 25 000 грн, які виділять із бюджету міста.

За словами Зоряни Довганик, з 2015 до 2017 року переможцями у програми стали 255 педагогів Львова: 43 – від закладів дошкільної освіти, 200 – від закладів загальної середньої освіти та 12 – від позашкільних закладів освіти.

Також цього року депутати наполягли на публічному висвітленні усіх етапів обрання кращого педагога.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.