Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 22 червня 2018, 18:15

22 червня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 22 червня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що директор Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович вважає небезпечним державне відзначення 22 червня.

Цього дня у 1941 році нацистська Німеччина розпочала бойові дії проти Радянського Союзу. Друга світова війна на той час уже тривала майже два роки – від 1 вересня 1939 року. За ці роки СРСР захопив частину Польщі, а також окупував країни Балтії – Литву, Латвію та Естонію.

За словами В’ятрович, "8 травня – день коли згадуємо всіх, хто перейшов Другу світову та став її жертвами", а "1 вересня – день коли згадуємо про початок найстрашнішої в історії людства війни".

Також українці цікавилися тим, що компанія Valve, власник найбільшого сервісу з доставки цифрових копій відеоігор Steam, почала літній сезон розпродаж.

На честь сезону розпродаж у Steam з'явився шанс виграти одну з чотирьох платних ігор. Акція триватиме з 22 червня по 5 липня. 

Цей запит набрали понад 2 тисячі українців.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.