Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

покинуте авто

Вівторок, 26 червня 2018, 11:10

У Львові виявили понад 50 покинутих автомобілів

покинуте авто

Занедбані автівки планують евакуювати.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Керівники районів Львова провели обстеження своїх територій та зафіксували велику кількість покинутих авто на території міста. Виявлено, що на вулицях  є 57 покинутих автомобілів.

Було прийнято рішення про необхідність евакуації занедбаних автівок та скерування листів власникам транспортних засобів щодо евакуації машин.

"Занедбані, закинуті машини, які доводиться бачити на деяких вулицях міста, створюють незручності для мешканців і гостей Львова. Вони псують загальний вигляд міста, захаращують двори та вулиці та можуть бути об’єктом використаним для негативних речей. Враховуючи це все, сьогодні ми провели нараду з представником поліції і головами районних адміністрацій. За результатами наради було прийнято рішення про необхідність евакуації таких автомобілів", – заявив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

Відповідно до інформації поданої міськрадою: у Франківському районі – 12 покинутих авто, у Сихівському – 5 авто, у Шевченківському – 6 авто, у Личаківському – 8 авто, у Галицькому – 24 авто та в Залізничному – 2 автівки.

Більше про покинуті автомобілі міста – у фотопідбірці Варіантів

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.