Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

проект реконструкції спроткомплекс "Україна" Львів

П'ятниця, 6 липня 2018, 12:30

Модернізація спорткомплексу "Україна" враховує інтереси спорту і мешканців сусідніх будинків – архітектор проекту

проект реконструкції спроткомплекс "Україна" Львів

У проекті реконструкції спорткомплексу "Україна" у Львові будуть враховані зауваження експертів щодо покращення зеленої зони та збереження сусідньої житлової інфраструктури.

Про це заявив архітектор, автор проекту реконструкції Ігор Гризлюк в ефірі НТА.

"Ми знаємо про проблеми, які є у мешканців сусідніх будинків. Зараз проводяться відповідні експертизи, ми чекаємо на їх результат і за потребою внесемо доповнення в проект, бо все це робиться в першу чергу для людей", – сказав він.

Ігор Гризлюк розповів, що проект реконструкції передбачає осучаснення будівлі спорткомплексу з метою створення належних умов для зайняття спортом, в першу чергу великим тенісом.

"Спортивні стандарти сьогодні змінились в порівняні з минулим століттям, отож треба розширити діяльність спорткомплексу. Жодного житлового будинку тут не буде, а буде реконструкція, яка дозволить зробити спорткомплекс багатофункціональним з акцентом на великий теніс та розвиток дитячого спорту" – пояснив він.

Гризлюк розповів, що сьогодні відбувається активний діалог не лише з професійним спортом, але й з мешканцями, обговорюються усі деталі проекту. Щодо термінів реалізації цього проекту, то архітектор пообіцяв, що перші тренування в оновленому спорткомплексі відбудуться вже в кінці наступного року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.