Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

П'ятниця, 13 липня 2018, 14:15

На Львівщині розшукують мародерів

поліція

Злочинці обікрали травмованого водія з травмою хребта.

Про це повідомила прес-служба Головного управіння Національної поліції у Львівській області.

3 липня до правоохоронців з заявою про крадіжку звернувся 32-річний мешканець міста Долина Івано-Франківської області, водій вантажівки "Рено Магнум". За словами заявника, близько 15:30 год. неподалік села Довге, він не впорався з керуванням, після чого його автомобіль з’їхав у кювет.

Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження, зокрема травму хребта. До приїзду на місце події медиків йому надавали допомогу невідомі чоловіки, а згодом він виявив, що з кабіни вантажівки було викрадено документи, гроші та особисті речі на загальну суму близько п’ятдесяти тисяч гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину.

Працівники поліції закликають усіх, хто може допомогти встановити осіб, причетних до скоєння цього злочину, або встановити інші обставини події, зголоситись на оперативну лінію 102. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.