Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура львова

П'ятниця, 13 липня 2018, 15:30

На Львівщині збільшилась кількість умисних убивств

прокуратура львова

За перше півріччя 2018 року було скоєно 23 очевидних умисних вбивств.

Про це сьогодні, 13 липня, повідомили на координаційній нараді керівників правоохоронних органів Львівщини.

У 2018 році було зафіксовано 23 умисних вбивства. За той самий період у 2017 році було скоєно 19 таких злочинів. Відомо, що 4 із 23 умисних вбивств було вчинено раніше судимими особами. 

Один із злочинців був під наглядом у Золочівському відділі поліції, а інший на обліку Дрогобицького відділу поліції. Останній кваліфікувався поліцейськими, як особа схильна до вчинення насильницьких дій. 

"Кількість навмисних вбивств значно зросла в Радехівському, Дрогобицькому та Золочівському районах, у Сихівському районі Львова та в Бориславі", – заявив прокурор Львівщини Юрій Квятківський. 

За його словами в цьому році було розкрито 91% вбивств такого характеру, коли в минулому цей показник становив 84%. Наразі досі у провадженні слідчих поліції перебуває два нерозкритих вбивства, вчинених у поточному році, а також залишилися шість нерозкритих умисних вбивств з минулого року. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.