Корпан «не хоче крові» Садового через судовий позов

Середа, 3 жовтня 2012, 15:50

Через позов до суду на міського голову Львова Андрія Садового, управління розвитку інфраструктури Львіської ОДА вимагатиме лише відшкодування судових витрат та спростувань неправдивих висловлювань.

Про це сьогодні, 3 жовтня, на прес-конференцій повідомив начальник управління розвитку інфраструктури Львівської ОДА Володимир Корпан.

Він розповів, що найближчим часом відбудеться судове засідання в Галицькому районному суді. Через судовий позов, за словами Корпана, він вимагатиме, аби міський голова спростував висловлювання про корумпованість управління з розвитку інфраструктури облдержадміністрації.

«Наше управління було назване корумпованим, яке видає тимчасові дозволи на перевезення наліво і направо. Ми вимагатимемо лише спростувань і компенсації судових витрат. Крові нам не треба», – зазначив Корпан.

Нагадаємо, управління розвитку інфраструктури Львівської ОДА звинувачує Львівську міськраду у непрофесійній розробці транспортної схеми Львова, після впровадження якої приміські села мають проблеми із сполученням. Найближчим часом – за 2-3 тижні – проблему спробують вирішити через узгодження маршрутів перевізників з міською радою.

Мітки: водовозки, володимир корпан, приміські перевезення, управління транспорту львівської ода