Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кабани

superagronom.com

П'ятниця, 20 липня 2018, 14:12

Польща не обмежуватиме міжнародну міграцію кабанів

кабани

Європейський Союз не надасть кошти на спордження спеціального паркану на східному кордоні Польщі.

Про це вчора на засідання профільної комісії Сейму Польщі заявив міністр сільського господарства Ян Кшиштоф Ардановскі, – повідомляє видання wpolityce.pl.

Ардановськи пояснив, що Європейське агентство безпеки харчової продукції (EFSA) дійшло до висновку,  що такий паркан буде неефективним, тому відмовилося інвестувати кошти у проект.

"Така думка була озвучена минулого тижня, і це є підставою для того, щоб польський уряд відмовився від ідеї", - підкреслив Ардановскі.

Він також додав, що зарезервовані на будівництво паркану кошти Варшава направить на фінансування діяльності мисливських товариств з відстрілу диких кабанів.

Будівництво цього паркану могло початись у грудні цього року, а завершитись наприкінці 2020 року. Довжина паркану планувалась у понад 1100 км. Його хотіли  спорудити з метою припинення міграції кабанів, що поширюють вірус африканської чуми свиней. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.