Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

родичі жертв трагедії

loda.gov.ua

Понеділок, 23 липня 2018, 14:45

Садовий виділив 96 тисяч гривень сім'ям Скнилівської трагедії

родичі жертв трагедії

Одноразову матеріальну допомогу виділено з нагоди шістнадцятих роковин катастрофи.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового від 6 липня 2018 року затверджено надання з міського бюджету м. Львова одноразової матеріальної допомоги членам сімей загиблих в авіакатастрофі, що сталась на військовому летовищі "Скнилів" 27 липня 2002 року – мешканцям, які зареєстровані у Львові, у розмірі 2000 гривень кожному на загальну суму 96 000 гривень. 

"До дня пам’яті жертв та постраждалих на Скнилівському летовищі ми, зі свого боку, підтримуємо тих людей, які постраждали чи втратили рідних, виплатою матеріальної допомоги. Вона становитиме 2 тисячі гривень кожному", – заявила заступниця начальника управління соціального захисту Львівської міськради Леся Дронь.

Довідка

Трагедія на Скнилівському летовищі, що у Львові, сталась 27 липня 2002 р. під час демонстрації фігури вищого пілотажу. Тоді раптово літак Су-27 впав на глядачів. У результаті катастрофи загинуло 77 людей, зокрема 28 неповнолітніх, постраждало понад 300 людей.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.