Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

сміття

П'ятниця, 27 липня 2018, 13:16

У Львові створять сміттєзвалище для будівельних відходів

сміття

Майданчик для збору великогабаритних і дрібних будівельних відходів організують на вул. Жовківській.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні виконавчий комітет міськради погодив створення у Львові  майданчика для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів.

Майданчик для збору будівельного сміття організують на вул. Жовківській, 18, що належить ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс», терміном на 3 місяці, а після аналізу його роботи, такі місця для збору будівельних відходів планують організувати у кожному районі міста.

«Це пілотний проект. Упродовж трьох місяців, на безоплатній основі, буде здійснюватися приймання від мешканців дерев’яних відходів, меблів, побутової техніки, шин, вживаного одягу, полімерів, скла, паперу, металу. Далі укладатимуться договори з підприємствами, які займаються переробкою таких відходів, і здійснюватиметься їх повторне використання або ж утилізація», –наголосмв в.о. директора департаменту з питань поводження з відходами міськради Сергій Сало.

За його словами, організація такого місця спрямована зменшити кількість відходів у Львові, а сам майданчик розпочне роботу з наступного тижня. 

Нагадаємо, вчора у Снопківському парку виявили несанкціоноване сміттєзвалище будівельних відходів площею 240 кв.м. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.