Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Четвер, 4 жовтня 2012, 14:03

«Концерн Електрон» презентував у Львові багатофункціональний автомобіль власного виробництва

Багатофункціональний автомобіль вітчизняного виробництва від ПАТ «Концерн Електрон» представили у Львові сьогодні, 4 жовтня, на виставці-ярмарку «Львівський товаровиробник».

Прецентація відбувалася за участі голови Львівської обласної державної адміністрації Михайла Костюка, міського голови Львова Андрія Садового та голови правління ПАТ «Концерн Електрон» Юрія Бубеса.

Юрій Бубес розповів, що машина призначена для муніципальних комунальних служб, фермерських господарств, будівельних організацій, служб обслуговування міжнародних та регіональних рейсів, підприємств з будівництва та ремонту автомобільних доріг. Він наголосив, що уже сьогодні є замовлення на електростанції, в аеропорти, на стадіони. Юрій Бубус також акцентував на тому, що ціна на такі автомобілі буде українською.

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що місто уже потребує декілька машин. «З наступного року можемо закладати кошти за закупівлю цих автомобілів».

Зараз ПАТ «Концерн Електрон» працює над виробництвом сучасного львівського трамваю. Презентуватимуть трамвай, за словами Юрія Бубеса, у грудні цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.