Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

кастинг

театр "Склад 2’0"

Четвер, 2 серпня 2018, 14:58

У Львові стартує кастинг акторів для вистави фестивалю Кіт Ґаватовича

кастинг

Виставу Hamlet ставить американська мистецька група MaxSirArt.

Про це повідомляє незалежний театр "Склад 2’0", співзасновник та організатор події.

У суботу, 4 серпня, о 16:00 год у приміщенні Першого театру у Львові відбудеться кастинг на виставу Hamlet, яку створять спеціально для театрального фестивалю "Кіт Ґаватовича" режисер Макс Сір та акторка з Нью-Йорка Міранда Ґазман.

До кастингу запрошуються усі актори, вікових та територіальних обмежень немає. Необхідно підготувати короткий монолог улюбленого персонажа із Гамлета до 3 хвилин. 

Як наголошують організатори, учасники повинні мати початкові знання з англійської мови, а прем’єра вистави відбудеться 8 вересня у Львові о 21:00 год. Квитки надійдуть у продаж з 23 серпня.

Членами кастингової комісії будуть: Макс Сір – режисер, Міранда Ґазман – акторка, Мар’яна Янкевич – театральна критикиня, Ірина Мазур – хореографиня, засновниця "Балету життя", Софія Розпутня – співзасновниця театрального фестивалю "Кіт Ґаватовича".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.