Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

заборгованість

aif.ua

Четвер, 2 серпня 2018, 16:46

"Львівські авіалінії" є рекордсменом області по зарплатній заборгованості

заборгованість

Ще одним великим боржником зарплати є одне з підприємств вуглевидобувної промисловості.

Про це сьогодні на прес-конференції розповів начальник Відділу контролю за виконанням рішень головного управління юстиції у Львівській області Ігор Титла, – повідомляє кореспондент Варіантів

"На виконанні в органах юстиції Львівщини перебувало 2486 виконавчих проваджень на загальну суму 54 мільйони гривень. З них завершено 2327 виконавчих проваджень на майже 44 мільйони гривень. Тобто фактично виконано 93% документів по кількості, 80% по сумах. Фактично виконано 1385 документів на 11 мільйонів гривень. За результ діяльності державних вик фактично 1385 працівників фактично отримали кошти у розмірі 11 мільйонів 451 тисяча гривень. Однак, у залишку є ще ряд документів, виконання яких заплановане до кінця року", – прозвітував чиновник.

Він утчонив, що найбільшими боржникамии у області є підприємство "Львівські авіалінії" – майже 5 мільйонів гривень. Дещо менше заборгувало ПрАТ "Укрзахідвуглебуд" (м.Червоноград).

Зазначимо, що на початок червня 2018 року більше половини заборгованості економічно активних підприємств припало  на промисловість (32,1%) і будівництво (27,7%), а основна частина боргу утворилась у містах Львів (57,1%), Червоноград (19,5%) та Яворівському районі (10,9%).

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.