Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Перепустка

Фото Олександра Мазуренка

Понеділок, 6 серпня 2018, 10:35

У Львові змінюють документи для в'їзду в частину центральних вулиць міста

Перепустка

З 1 серпня вступили в дію нові перепустки (зокрема змінили кольори) для в'їзду транспорту в центральну пішохідну зону міста. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Протягом серпня можна отримати нові перепустки. Це будуть зелені перепустки для автомобілів мешканців пішохідних вулиць. Жовтого кольору перепустки — для автомобілів, що обслуговують підприємства і заклади на території пішохідної зони, для надання послуг та здійснення розвантаження/завантаження товарів, продуктів, тари тощо. І червоного кольору будуть перепустки для спеціалізованих служб і силових структур.

"Заміну перепусток для в’їзду транспорту у центральну пішохідну зону Львова проводимо тому, що протягом останніх двох років ми видавали перепустки старого зразка, і почали траплятися зловживання. Тому було прийнято рішення змінити перепустки, змінивши кольористику, і паралельно провести повторний реєстр мешканців і служб, які мають право на заїзд у пішохідну зону", – пояснив начальник управління безпеки Львівської міської ради Юрій Діль.

Автомобілі сфери обслуговування зможуть заїжджати у центральну пішохідну зону в час, що був визначений раніше — з 06:00 год і до 11:00 год.

Мешканці можуть заїжджати цілодобово, однак для них, в залежності від адреси проживання, на перепустці буде вказано три зони для паркування та вказано, де не можна паркуватися чи залишати своє авто. Мешканцям для отримання перепуски нового зразка необхідно буде надати документи, які підтверджують, що вони є власниками транспортного засобу, і проживають на території пішохідної частини.

Перепустки видаються терміном на один рік. Для мешканців і спецтранспорту вони безкоштовні, натомість щомісячна оплата для автомобілів сфери обслуговування становить 465 грн.

Для отримання перепусток нового зразка необхідно звертатися за адресою: пл. Ринок, 1, кабінет охорони. Отримати консультацію чи за додатковою інформацією можна звертатися цілодобово за тел. 297−59−94. Перепустки нового зразка можна отримати протягом серпня, а з 1 вересня заїзд автомобілів в центральну частину міста за старими перепустками буде заборонено.

Нагадаємо, два роки тому змінювали  перепустки для вїзду на пішохідні вулиці центральної частини міста.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.