Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

готель Джем

maps.google.com/Готель Джем Раковець

Вівторок, 7 серпня 2018, 12:23

На Пустомитівщині у готелі отруїлась група дітей з Шепетівки

готель Джем

Інцидент стався у готелі Джем, що у селі Раковець.

Про це повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби у Львівській області.

Згідно з повідомлення Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, що надійшло до Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області станом на 08:00 год. сьогодні за медичною допомогою звернулося 30 осіб, з них 29 дітей з числа тих, що проживали і харчувались в готелі "Джем" у селі Раківець Пустомитівського району.

Госпіталізовали 25 осіб, з них 24 дітей, 5 дітей відмовилось від госпіталізації і є на амбулаторному лікуванні. Всі госпіталізовані є у стані середньої важкості. Перші симптоми, зі слів хворих з’явились 5 серпня. Загальні симптоми – підвищення температури тіла, головний біль, нудота, блювота, болі в животі, частий рідкий стілець. При поступленні встановлено діагноз: гостра кишкова інфекція – 7 осіб, харчове отруєння – 18 осіб. Діти прибули на відпочинок з м. Шепетівка Хмельницької області, групою в 47 осіб.

Вже встановлено, що постраждалі вживали курячі яйця, млинці, борщ зі сметаною та молочну продукцію.

Фахівцями Держпродспоживслужби спільно з Львівським обласним лабораторним центром МОЗ розпочато комплекс заходів по розслідуванні та локалізації спалаху. Ситуація під контролем Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області.

Додамо, що у середині липня сталось  масове отруєння людей, які харчувались у одному з громадських закладів харчування у Львові.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.