Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Військова прокуратура Західного регіону

Середа, 8 серпня 2018, 19:02

У військовій прокуратурі Західного регіону відбулась кадрова рокіровка

Військова прокуратура Західного регіону

Її керівника переводять на нову посаду до Києва, натомість органом керуватиме один з колишніх працівників військової прокурати Західного регіону.

Сьогодні головний військовий прокурор України Анатолій Матіос у Львові представив нового керівника військової прокуратури Західного регіону і повідомив про переведення на іншу посаду попереднього, – про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Так, новим керівником військової прокуратури Західного регіону став Віталій Вдовитченко. Раніше він працював у структурних підрозділах військової прокуратури Західного регіону: слідчим і старшим слідчим військової прокуратури Ужгородського гарнізону, слідчим військової прокуратури Хмельницького гарнізону, помічником і старшим помічником військового прокурора Івано-Франківського гарнізону, заступником військового прокурора Чернівецького гарнізону, військовим прокурором Чернівецького й Івано-Франківського гарнізонів, прокурором нагляду у військовій сфері Івано-Франківська. З вересня 2014 року працював на різних прокурорських військових посадах у зоні АТО.

Заступником Віталія Вдовитченка призначили Сергія Кацюбу. Віталій Горпинич став прокурором Львівського гарнізону.

Натомість попереднього керівника військової прокуратури Західного регіону України Олега Сенюка Анатолій Матіос порекомендував на посаду керівника Державного бюро військової юстиції.

"Він жодного дня не працював у апараті Генеральної прокуратури. Кадри цього органу повинні куватись вже тепер. В Київ його переведено на досить незначний час, – до моменту створення і голосування у Верховній Раді Закону "Про Державне бюро військової юстиції". Патріотизм львівської землі та Західного регіону ніхто не ставить під сумнів. Саме тому представник Західного регіону отримає повний карт-бланш для переконання народних депутатів. Важку вагу лобіювання, переконання, комунікації з ними з метою голосування за цей закон і формування якнайшвидше Державного бюро військової юстиції уже сьогодні за підписом Генерального прокурора покладено на Олега Сенюка", – пояснив Матіос.

Зазначимо, Олег Сенюк був військовим прокурором Західного регіону України з березня 2015 року. Торік у серпні Президент Петро Порошенко присвоїв йому військове звання "генерал-майор юстиції".

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.