Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

відеоспостереження

Четвер, 9 серпня 2018, 13:36

До кінця року на Львівщині встановлять більше 70 камер відеоспостреження

відеоспостереження

Також в області планують освітити 70 пішохідних переходів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло, цьогоріч у області планують освітити 68 пішохідних переходів, облаштувати 3 світлофорних об’єкти і понад 70 камер.

«Цього року ми також продовжуємо працювати над відеонаглядом. Ми додатково встановимо понад 70 камер, з них – до тих, що вже встановлені, ми будемо мати 50 камер відеонагляду, які зможуть фіксувати перевищення швидкості та інші порушення правил дорожнього руху з фіксацією номерних знаків», – наголосив Роман Кокотайло.

За його словами, на безпеку доріг у цьому році передбачено 15 млн грн. Натомість з 2016 до 2018 року на освітлення пішохідних переходів і встановлення відеокамер було витрачено понад 20 млн грн.

«За ці кошти у 2016-2018 рр. облаштували 200 пішохідних переходів, 5 світлофорних об’єктів. Також минулого року облаштували 4 місця вільного нагляду за автомобільними дорогами, відповідно встановили 24 камери відеонагляду», – додав Роман Кокотайло.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.