Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпільна АЗС

ДФС

П'ятниця, 10 серпня 2018, 11:06

У Львові працювали дві незаконні АЗС

підпільна АЗС

АЗС продавали дизпаливо без необхідних документів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

У Львові ще 7 серпня на вул. Садова, 2-А та Рудненська, 8 фіскальна служба виявила дві АЗС, на яких незаконно продавали дизпаливо сумнівного походження без відповідних дозвільних документів.

Податківці вилучили автозаправні комплекси, дизельне паливо в резервуарі об’ємом 10 та 8 тон відповідно. Їхня вартість становила близько 500 тис грн.

Щодо правопорушників складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч.1 ст.164 КУпАП (Порушення порядку провадження господарської діяльності), які скеровано до Залізничного районного суду Львова.

Стаття передбачає штраф до 2 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, з конфіскацією продукції, знарядь, сировини.

Нагадаємо, цього року ДФС Львівщини проводила операцію "Акциз-2018", під час якої виявляла нелегальні АЗС. У червні стало відомо про 20 нелегальних АЗС у Львові. Одну з них закрили у липні.

Перевірки підозрілих АЗС триватимуть до 20 серпня 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.