Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Садовий

Понеділок, 13 серпня 2018, 14:30

Садовий виділив гроші для найкращих учнів Львова за підсумками ЗНО

Андрій Садовий

Для тих хто набрав 200 балів міський голова передбачив 2 000 гривень, а для дітей, що набрали 400 – 10 000 гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У 2018 році 17 учнів, випускників загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова, отримали найвищі бали за результатами зовнішнього незалежного оцінювання з базових дисциплін – 200 і 400 балів.

Міський голова Львова Андрій Садовий привітав учнів та нагородив сертифікатами. Грошові винагороди випускники отримають на свої банківські картки: по 2 тис. грн учні, які отримали 200 балів, і по 10 тис. грн ті, хто отримав 400 балів.

"Мудрі діти, які навчаються у Львові і показують найвищі результати, – для мене це велика честь мати можливість з ними спілкуватися і бути гордим за дітей, які старалися, багато працювали і отримали прекрасний результат. Отримати 400 балів – це в сьогоднішніх умовах непросто", – зазначив Андрій Садовий.

Також міський голова заявив готовність підтримати випускників, які отримали найвищі бали зі ЗНО та планують вступати в УКУ. Зокрема, коли б їм не вистачало кількох балів для того, щоб мати стипендію, то місто готове допомогти фінансово з отриманням стипендії.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.