Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Стрийська лікарня

neurosurgery.com.ua

Середа, 15 серпня 2018, 16:09

Керівництво стрийської лікарні звинуватили у розтраті 400 тисяч держкоштів

Стрийська лікарня

Аудитори виявили в Стрийській ЦРЛ фінансові порушення на понад 400 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Західного офісу Державної аудиторської служби України.

Держаудитслужба провела планову ревізію фінансово-господарської діяльності Стрийської центральної районної лікарні з 1 січня 2015 року до 31 травня 2018 року та виявила фінансові порушення, що призвели до втрат на 438,1 тис грн. 

Зокрема, аудитори виявили зайву виплату зарплати працівникам на 278,1 тис грн за шкідливі умови праці, виплату зарплати за невідпрацьований час тощо.

Крім цього, лікарня оплачувала вартість теплопостачання та електроенергії, спожитих одним з орендарів, внаслідок чого вона втратила 11,6 тис грн.

Також до районного бюджету не надійшло 13,9 тис грн відшкодування за проведене в лікарні лікування 5 пацієнтів, потерпілих від злочинів, вартість якого мала бути відшкодована за рахунок винних осіб, а також низку інших фінансових порушень.

За допущені порушення на головного лікаря, головного бухгалтера та трьох посадовців лікарні складено протоколи про адміністративні правопорушення за статтею 164-2 (ч.1) КУпАП. 

Нагадаємо, наприкінці липня аудитори виявили в Яворівській РДА фінансові порушення на понад 600 тис грн.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.