Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

громадський транспорт

Четвер, 16 серпня 2018, 11:41

Львівська міськрада штрафуватиме перевізників за неприбрані автобуси

громадський транспорт

До 15 жовтня у Львові мають визначити перевізників на автобусних маршрутах.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Пропозиції від перевізників будуть прийматися до 14 вересня, а до 3 жовтня будуть визначені усі переможці.

"Приблизно на 10-15 жовтня мали б вийти на підписання договорів. Тимчасові угоди з перевізниками у нас укладені до 15 жовтня. Отож маємо достатньо часу, щоб провести конкурс і укласти угоди на перевезення", – заявив заступник директора департаменту житлового господарства Андрій Білий.

Також він зазначив, що від конкурсу міськрада чекає покращення  якості перевезення. Тому в умовах договору будуть передбачені штрафні санкції за невиконання рейсів, за неприбраний і непомитий автобус, тобто за санітарний стан машини, і за порушення правил дорожнього руху. 

Також умовами конкурсу буде передбачено обов’язкове оновлення рухомого складу автомобільного парку до 35% до кінця 2019 року. І від 50% з 1 січня 2020 року.

Нагадаємо, сам конкурс на визначення у Львові маршрутних перевізникі був заморожений ще з лютого 2017 року через заборону Дніпровського суду. Наразі з приватними перевізниками Львівська міська рада заключає лише тимчасові договори.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.