Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

П'ятниця, 17 серпня 2018, 10:00

У Львові зловмисники поранили капітана поліції

поліція

Правоохоронець отримав удар ножем.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 17 серпня, близько четвертої ранку під час патрулювання Галицького району поліцейські помітили двох молодиків, які аерозольною фарбою наносили написи на фасад будинку на вулиці Ковжуна. Побачивши правоохоронців, зловмисники почали втікати. Під час затримання один з них раптово вдарив капітана поліції ножем.

"Життю нашого оперативника нічого не загрожує, стан його стабільний. Сподіваємося на його швидке одужання.  Зловмисників затримано. Встановлено, що це 20-річні львів'яни. Сьогодні їм буде обрано запобіжний захід", - розповів тимчасово виконуючий обов'язки начальника Головного управління Національного поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до п'яти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.