Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

контейнер для батарейок

Вівторок, 21 серпня 2018, 16:40

Садовий виділив більше 500 тисяч на демонтаж реклами у Львові та батарейки

контейнер для батарейок

Всі кошти скерують як внески до статутних капіталів двох комунальних підприємств.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №413 від 16 серпня 2018 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 587 тис грн як внески до статутних капіталів ЛКП "Адміністративно-технічне управління" і ДП "Бондарівка" ЛКП "Зелений Львів".

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування департаменту містобудування за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова", – йдеться у документі.

Зокрема, ЛКП "Адміністративно-технічне управління" отримає  387 100 грн, а ДП "Бондарівка" ЛКП "Зелений Львів" – 200 000 грн.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, під Львовом діє комунальне підприємство "Боднарівка" – єдиний завод в Україні, що безпечно переробляє ртутні лампи. Від підприємства Львовом їздить екобус, який також збирає використані батарейки.

Станом на сьогодні у Львові є 207 пунктів збору батарейок: школи, комунальні підприємства, супермаркети, ринки.

А ЛКП "Адміністративно-технічне управління" також займається демонтажем самовільно встановленої ремками та літніх майданчиків.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.