Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

спалювання сухостою

sts-mrada.gov.ua

Понеділок, 20 серпня 2018, 16:17

Батько львівського буцегарника Дзюдзя підпалює стерню у Суховолі

спалювання сухостою

У підпалах стерні у селі Суховоля підозроюють депутата сільради на прізвище Дзюдзь.

Про це йшлося сьогодні під час апратної наради у Львівській облдержадміністрації, – повідомляє кореспондент Варіантів.

Так, начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич повідомив, що 17 серпня працівники ДЕІ склали адміністративний протокол за фактом спалювання сухостою.

"За протоколом винесуть постанову про максимальний штраф за правопорушення – 340 гривень. На жаль, чинне законодавство не передбачає більшої суми штрафу за такі дії", – констатував Маланич.

"Наскільки я пам"ятаю, у цих діях по спалюванню зафіксований депутата якоїсь ради, правильно?", – запитав голова ЛОДА Олег Синютка. 

Микола Маланич відповів, що це Дзюдзь Семен Семенович.

Олег Синютка додав, що це "відоме прізвище" і звернувся до в.о. директорки департаменту вунтрішньої та інформаційної політики ЛОДА Ольги Березюк:

"Ольга Миронівна, зберіть будь ласка журналістів та поїдьте до депутата Дзюдзя, аби його всі побачили і запитайте його, що ж він хотів зробити?"

Зазначимо, що йдеться про батька депутата Львівської обласної ради і очільника Пенітенціарної служби Львівщини Михайла Семеновича Дзюдзя. У нього є житловий будинок і три земельні ділянки у селі Суховоля Городоцького району.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.