Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Міністр культури Євген Нищук

Вівторок, 21 серпня 2018, 16:49

Вовкун привезе міністра Нищука до Львова на червону доріжку

Міністр культури Євген Нищук

У День прапора за участю міністра культури розпочнеться 119-ий сезон Львівського оперного театру.

Про це йдеться на офіційному сайті Львівського Національного Академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

23 серпня о 16:30 почнеться урочисте відкриття нового театрального сезону. Львів’ян та гостей міста на площі перед театром привітають із центрального балкону: міністр культури України Євген Нищук, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, міський голова Львова Андрій Садовий, генеральний директор-художній керівник театру Василь Вовкун.

По червоному килиму в театр увійдуть працівники творчої групи і художнього керівництва театру. Урочистий вхід фотографуватимуть і зніматимуть на відео.

На площі перед театром відбудеться святковий концерт за участю провідних солістів опери та симфонічного оркестру під орудою диригентів В.Сіренка, М. Юсиповича, М.Дутчака, І.Стасишин, Ю.Бервецького.

О 18:00 год. на сцені театру зіграють фольк-оперу-балет Євгена Станоквича "Коли цвіте папороть". Цей твір вперше продемонструють в прямому ефіррі на відеоекрані перед входом до театру.

О 20:00 год. в Дзеркальному залі театру відбудеться святкова вечірка (вхід за запрошеннями).

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.