Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

михайло цимбалюк

Прес-реліз,   Понеділок, 27 серпня 2018, 09:57

Михайло Цимбалюк: Чергова «червона картка» для правоохоронної системи України

михайло цимбалюк

В кабінетах керівників поліції забули про обов’язкову умову роботи своїх підлеглих – це їхній постійний захист. 

Чи не щотижня в нашій країні поліцейські страждають від рук злочинців. Минулої п'ятниці львів’янин поранив ножем працівника поліції, у Харкові застрелили патрульного, збільшується кількість ДТП за участі правоохоронців – це ще раз підтверджує те, що в кабінетах керівників поліції забули про обов’язкову умову роботи своїх підлеглих – це їхній постійний захист. 

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба місцевого партосередку.

За словами політика, попри те, що у Нацполіції звітують про зниження злочинності, українці насправді по факту спостерігають зовсім іншу картину: на вулицях стає все більше небезпечно.

«Через бездіяльність правоохоронців люди просто не звертаються до них за допомогою. Бо, на жаль, сучасні реалії життя в Україні загрозливі для всієї системи безпеки – суспільство не може розраховувати на захист зі сторони держави, а вимушене самостійно шукати шляхи як себе вберегти – особливо це стосується активних представників громадськості, політиків, підприємців. Нині ніхто з них не може бути в безпеці», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Очільник «Батьківщини» на Львівщині наголошує, що за короткий період підготувати справжнього фахового поліцейського складно, тому зміни мали би відбуватися поступово з раціональним підходом, передаванням досвіду від старшого до молодого покоління.

«Але влада поспішила і тепер маємо дивну суміш непрофесіоналізму й недореформовану правоохоронну систему», – підсумував Михайло Цимбалюк.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.