Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

львівська політехніка

Понеділок, 27 серпня 2018, 12:51

Siemens відкриває лабораторію у Львівській політехніці

львівська політехніка

4 вересня в НУ «Львівська політехніка» відкривається нова навчально-наукова лабораторія електроприводу та систем автоматизації концерну “Siemens AG”. 

Про це повідомила прес-служба навчального закладу.

Навчально-наукова лабораторія електроприводу та систем автоматизації концерну “Siemens AG” діятиме на базі  Інституту енергетики та систем керування.

Інститут має багато сучасних навчально-наукових лабораторій, зокрема, тут відкрито центри фірм “ІнтерЕлектрокомплект” та “Шнайдер-Електрик, РЕА”, АВВ.

До послуг студентів – сучасні персональні комп’ютери. Підвищенню ефективності навчання сприяє також широке залучення студентів до участі в наукових роботах, які ведуться у спеціальному конструкторському бюро електромеханічних систем, у науково-дослідних лабораторіях із важливих напрямів розвитку і вдосконалення теплоенергетики, електроенергетики й електропостачальних систем, електромеханотроніки, автоматизованих систем керування та комп’ютерно-ін¬тегро¬ваних системтощо.

Siemens AG — міжнародний технологічний концерн, котрий упродовж більш ніж 170 років є синонімом технічної неперевершеності, інновацій, якості, надійності та глобальної присутності. Компанія працює більш ніж у 200 країнах світу, приділяючи особливу увагу напрямками електрифікації, автоматизації та дігіталізації.

Дочірнє підприємство з 100%-ою іноземною інвестицією "Сіменс Україна", яке було заснована у 1997 році, – одна з провідних промислових компаній України. Постачає обладнання, технології та комплексні рішення для ключових галузей української економіки: промисловості, енергетики, транспорту та будівельної галузі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.