Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська десятка

vseprobegi.org

Понеділок, 27 серпня 2018, 13:39

В одну з неділь вересня перекриватимуть великі вулиці Львова для проведення змагань

Львівська десятка

16 вересня на центральних вулицях міста відбудеться десяткілометровий забіг.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №430 від 23 серпня.

Документом дозволено Федерації легкої атлетики Львівської області провести 16 вересня чемпіонат України з легкої атлетики з бігу на 10 кілометрів.

пробіг учасників відбудеться за маршрутом: просп. Свободи, 41-вул.
М. Коперника–просп. Свободи–пл. Різні–просп. В. Чорновола–вул. В. Липинського–вул.Б. Хмельницького, 225–просп. В. Чорновола–пл. Різні–просп. Свободи–вул. М. Коперника–просп. Свободи, 41.

У додатку до розпорядження також є графік підготовки та проведення Чемпіонату України з легкої атлетики з бігу на 10 кілометрів.

Також Садовий доручив подати клопотання до Головного управління Національної поліції у Львівській області про надання допомоги у дотриманні громадського порядку під час проведення заходу, яке також здійснюватиме ЛКП "Муніципальна варта".

"Не здійснювати торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями і пивом та обмежити реалізацію напоїв у скляній тарі під час проведення заходу. При невиконанні вимог, вказаних у цьому розпорядженні, за окремим дорученням керуючого справами виконкому проведення заходу може бути припинено", – йдеться у документі.

Прибирати територію під час та після проведення заходу будуть львівські комунальники.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.