Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вулиця Тернопільська

ГалІнфо

Понеділок, 27 серпня 2018, 16:07

У Львові почали капітальний ремонт вулиці у Сихівському районі

вулиця Тернопільська

На Тернопільській ремонтують дорожнє покриття і тротуари.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 21 серпня підрядна організація ТзОВ "ЗахідНеоБуд" розпочала роботи з капітального ремонту дорожнього покриття і тротуарів вул. Тернопільської (від вул. Угорської до автогаражного кооперативу № 8 на вул. Тернопільській). Вартість робіт становить 2 мільйони 480 тисяч гривень. Завершити роботи планують до кінця жовтня цього року.

"Згідно з проектом, плануємо облаштувати дорожнє покриття з плитки ФЕМ, провести ремонт хідників, які також буде викладено плиткою ФЕМ, та встановити новий бордюрний камінь. Загальна площа ремонту становить 2535 м², з них 1967 м² — це площа ремонту дорожнього покриття, решта — площа тротуарів і паркувальної зони.

Також передбачено влаштувати зовнішнє освітлення. Буде встановлено приблизно 11 опор зовнішнього освітлення", — розповів Віктор Західний, начальник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації.

За його словами, комунікації, що пролягають вздовж відрізка дороги, де будуть проводити ремонтні роботи, є у задовільному стані. Нещодавно фірма-забудовник на цій вулиці замінила водопровід, а трохи швидше ЛМКП "Львівтеплоенерго" і ПАТ "Львівгаз" замінили свої комунікаційні мережі.

Додамо, що ремонт вулиці Тернопілської планували  ще весною.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.