Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Нік Вуйчич

klove.com

Понеділок, 27 серпня 2018, 19:20

Наприкінці жовтня у Львові виступить проповідник Нік Вуйчич

Нік Вуйчич

Він виступить на "Арені Львів".

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

28 жовтня на стадіоні "Арена Львів" о 18:00 год відбудеться виступ відомого мотиваційного спікера, автора бестселерів Ніка Вуйчича з програмою "Життя без обмежень". Вартість квитка на цей виступ – 150 гривень.

Це буде вже шостий візит Вуйчича в Україну. Під час останнього, Нік зібрав на Хрещатику понад 500 000 людей. Цього разу Нік Вуйчич виступить у трьох містах: Львові, Одесі, Києві та підтримає ініціативу українців щодо безпечної школи.

Програма візиту Ніка Вуйчича у Львові буде складатися з мотиваційного виступу перед десятками тисяч львів'ян, спілкування з представниками засобів масової інформації, бізнесу і влади. Крім того, Нік проведе зустріч з працівниками шкіл щодо організації безпечного середовища в школі.

Нік Вуйчич поділиться таємницями свого успіху та розповість, як він став щасливим батьком чотирьох дітей, гарним чоловіком та відомим спікером.

Довідка

Нік Вуйчич – людина, що народилася без рук і ніг. Він зміг реалізувати себе і надихнути своїм прикладом тисячі людей. Нік не тільки живе повноцінним і насиченим життям, а й допомагає іншим знайти віру, надію та любов.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.