Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Вівторок, 28 серпня 2018, 16:55

На Львівщині затримали чоловіка, який пограбував пенсіонера

поліція

Злодій украв мобільний телефон та гаманець, в якому знаходились пенсійне посвідчення та понад 300 гривень готівки. 

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

18 серпня близько 01:20 год. на вулиці Величковського у Львові невідомий  напав на 50-річного чоловіка та заволоділа його майном.

Правоохоронці встановили особу зловмисника – раніше судимого за розбій 54-річного мешканця Самбірського району. Як з'ясувалося під час розслідування, він вдарив потерпілого у голову, внаслідок чого той впав на землю та втратив свідомість. Після цього зловмисник витягнув з його кишені мобільний телефон та гаманець, в якому знаходились пенсійне посвідчення та понад 300 гривень готівки.

Грабіжнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна.

За рішенням суду зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.  Досудове розслідування триває.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.