Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аналогове ТБ

radiosvoboda.org

Середа, 29 серпня 2018, 11:34

Із кінця серпня Україна попрощається з аналоговим телебаченням

аналогове ТБ

Аналогова трансляція поки залишиться лише на тимчасово окупованих територіях.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Кабінет Міністрів України виніс постанову, згідно з якою, 31 серпня 2018 року аналогове телевізійне мовлення припиняється на всій території країни. Місяць тому, 31 липня, відбулося вимкнення аналогового радіосигналу в Києві й Кіровоградській області.

Національна рада внесла пропозиції до Кабінету Міністрів України про необхідність збереження аналогового мовлення на територіях із особливим режимом мовлення, на прикордонні, де існують ризики інформаційного впливу країни-агресора, для суспільного мовника (НСТУ) та місцевих компаній, які не мають цифрових ліцензій. Уряд врахував пропозицію про збереження аналогового мовлення на територіях особливим режимом мовлення – 18 липня внесено зміни до постанови. Інші пропозиції також мають бути враховані найближчим часом.

Представники Національної ради в областях разом із працівниками облдержадміністрацій  проводять велику роз’яснювальну роботу для населення, на місцевому рівні запрацювали call-центри, теле- і радіоканали розповідають телеглядачам про цю загальнодержавну подію й розміщують у своєму ефірі відповідну інформацію.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.