Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

авіаперевезення

Четвер, 30 серпня 2018, 10:59

Зі Львова до Стамбулу збільшиться кількість рейсів

авіаперевезення

Авіакомпанія Turkish Airlines збільшила кількість рейсів до 10 на тиждень.

Про це йдеться на офіційній сторінці Львівського аеропорту імені Данила Галицького у Facebook.

Авіакомпанія Turkish Airlines з 28 жовтня 2018 року додає три додаткових рейси зі Львова до Стамбула, а також змінює час їх виконання. Таким чином, кількість рейсів на тиждень зросте з семи до десяти – буде додано ще по одному рейсу в понеділок, четвер та неділю, коли польоти будуть відбуватися двічі на день.

Рейс №THY 0441/0442 буде виконуватись у понеділок, середу, четвер, суботу та неділю. Виліт зі Львова о 10:05 год. До цього дні виконання – вівторок, четвер, субота з вильотом зі Львова о 11:00 год.

Рейс №THY 0443/0444 буде виконуватись у понеділок, вівторок, четвер, п'ятницю та неділю. Виліт зі Львова о 21:20 год. До цього дні виконання – понеділок, середа, п'ятниця, неділя. Виліт зі Львова – 22:10 год. (окрім п'ятниці, коли виліт о 21:45 год.).

Зазначимо, через постійні затримки рейсів Державіаслужба перевірила якість українських перевізників.

Наприкінці червня виникали  затримки у авіарейсах з міст Італії до Львова через технічні несправності літака. Також на початку липня з технічних причин виникла затримка рейсу зі Львова до Тунісу.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.