Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мітинггірників

варта 1

Четвер, 30 серпня 2018, 11:45

Львівські гірники влаштували пікет перед будівлею Львівської ОДА (ОНОВЛЕНО)

мітинггірників

Шахтарі вимагають виплатити заборгованість з зарплати.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні зранку шахтарі ДП "Львіввугілля" влаштували мітинг під стінами Львівської ОДА з вимогою виплатити заборгованість із заробітної плати за липень цього року та посприяти продажу вугільної продукції, зокрема, щоб Добротвірська ТЕЦ виконувала умови контракту з ДП "Львіввугілля" із купівлі вугілля.

До мітингувальників вийшов голова Львівської ОДА Олег Синютка, який наголосив, що звернення шахтарів облдержадмінстрація передасть  представникам уряду для вирішення цієї проблеми.

Гірники також заявляли, що планують заблокувати роботу Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради та Добротвірської ТЕС. 

Разом з тим, прес-служба компанії ДТЕК повідомляє про те, що повністю розрахувалася за придбане вугілля у державних підприємств. На даний момент заборгованості у компанії перед державними шахтами Львівсько-Волинського басейну у ДТЕК немає. Генеруючі компанії ДТЕК повністю забезпечені вугіллям газової групи власного видобутку для безперебійної роботи.

При цьому ДТЕК готовий продовжувати роботу в рамках зустрічних поставок для забезпечення вугіллям компанії "Центренерго", так як потреби ТЕС "Центренерго" перевищують обсяги видобутку вугілля на державних шахтах.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.