Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Дорошенка, 37

Google maps

Понеділок, 3 вересня 2018, 11:00

Львівська міськрада вдвічі зменшила вартість колишнього будинку родини Бачевських

вул. Дорошенка, 37

Стартова ціна будинку на вул. П. Дорошенка, 37, першими власниками якого була родина Бачевських, становить 6,6 млн грн.

Про це йдеться на сайті Львівської міської ради.

Управління комунальної власності Львівської міської ради зменшило на 50% вартість 4-поверхового будинку, площею 812,6 кв. на вул. П. Дорошенка, 37, що відразу навпроти головного відділення Укрпошти.

На аукціон виставляють нежитлові приміщення підвалу та всі 4 поверхи будинку. Стартова ціна становить 6,6 млн грн, а прийом заяв триває до 10 вересня.

"Початкова ціна об’єкту вул. П. Дорошенка, 37 була 13,3 млн грн, проте, відповідно до умов продажу майна в системі ProZorro, другий етап продажу (якщо під час першого етапу об’єкт не придбали) оголошують зі зниженням стартової ціни на 50%. Тому вартість цього об’єкту тепер становить 6,6 млн. грн", – зазначили в управління комунальної власності міськради.

Нагадаємо, цей будинок був збудований у 1892–1894 роках за проектом Яна Томаша Кудельського. Першим його власником була родина Бачевських – власників відомої львівської фабрики, що виготовляла алкогольні напої.

Нагадаємо, на вул. Дорошенка, 6 Львівська міськрада дозволила нардепу Оксані Юринець обладнати громадську приймальню.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.