Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нелегали

region.uz.ua

Вівторок, 4 вересня 2018, 12:38

Правоохоронці Львівщини затримали 109 іноземців без реєстрації

нелегали

У Львові та області завершилася операція "Мігрант".

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

В рамках операції до відповідальності було притягнуто 122 особи. З них: 108 за ст.203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) КУпАП, одного - за ст. 203-1 (невиконання рішення про заборону в’їзду в Україну) КУпАП та ще тринадцятьох за ст.205 (невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства) КУпАП.

До підрозділів Державної міграційної служби України було скеровано 78 звернень щодо примусового повернення іноземців та осіб без громадянства в країну походження, з яких усі були задоволені та 32 обґрунтованих звернення про заборону в'їзду іноземцям та особам без громадянства на територію України, з яких також усі задоволені.

Окрім того відкрито дванадцять кримінальних проваджень відносно іноземців. Зокрема: за шахрайство, незаконне переправлення осіб через державний кордон України, крадіжки, незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання та збут наркотичних засобів, підроблення документів, печаток, штампів та бланків.

Також виявлено сім груп нелегальних мігрантів та встановлено місцеперебування чотирьох розшукуваних іноземців.

Операція під умовною назвою "Мігрант" проводилась протягом серпня з метою запобігання і протидії нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.