Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ліна Остапчук

ФБ Остапчук

Середа, 5 вересня 2018, 12:00

Туристами у Львові опікуватиметься Ліна Остапчук

Ліна Остапчук

Ліну Остапчук призначили начальником управління туризму Львівської міської ради.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 10 вересня начальником управління туризму міськради призначили Ліну Остапчук, яка з 2013 року й до цього часу очолювала ЛКП "Львівське конференц-бюро".

Зазначимо, Ліна Остапчук у 2012 році працювала директором Луцького комунального підприємства "Центр туристичної інформації та послуг", а до цього – спеціаліст управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради і прес-секретар Національної скаутської організації України Пласт (Київ).

Крім цього, Остапчук проходила стажування у Міністерстві Закордонних Справ ФРН (Берлін), Офісі туризму Департаменту торгівлі та економічного розвитку штату Іллінойс (Чикаго), Польській Туристичній Організації (Варшава).

Згідно із її декларацією про доходи за 2017 рік, Ліна Остапчук минулоріч отримувала лише зарплату у 156 653 грн, вона обходиться без нерухомості, готівки, авто, рахунків у банках, як і її чоловік.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.