Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 7 вересня 2018, 13:33

В Рясному-1 дозволили збудувати житловий комплекс

будівництво у Львові

Львівська міськрада дозводила ТзОВ "Каньйон" збудувати і здати в експлуатацію житловий комплекс на вул. Шевченка.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзОВ "Каньйон" житлового комплексу на вул. Т. Шевченка, 307-А.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Фірма отримала дозвіл на будівництво 3 багатоповерхових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення на земельній ділянці, площею 1,5187 га, що є у комунальній власності і призначена для будівництва та обслуговування багатоповерхового житлового будинку. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – будівництво та обслуговування багатоповерхового житлового будинку.

Функціональне призначення ділянок – зона Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови (5-10 поверхів) та частково зона Г-3-1 – зона дитячих дошкільних установ та загальноосвітніх шкіл, частково зона ТР-2 – зона транспортної інфраструктури.

Як йдеться у проекті рішення, висота будинків не повинна перевищувати 40 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 34%. За приблизними підрахунками, будинки матимуть не менше 14 поверхів.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Каньйон" зареєстроване у Львові на вул. Шевченка, власником фірми є Наталія Щадило, а керівником – Тетяна Ушкова. Підприємство створене у 1997 році і займається допоміжним обслуговуванням наземного транспорту.

Нагадаємо, ще у 2016 році цю забудову на вул. Т. Шевченка, 307 визнали незаконною. У прокуратурі повідомили, що ТзОВ "Каньйон", порушуючи закон, уклала договір із будівельною компанією про будівництво тут індивідуального багатоквартирного житлового будинку, що складається з 10 секцій.

Станом на 2016 рік, фірма встигла збудувати 2 житлових будинки із запланованих, тоді ж їй було видано припис на їх знесення.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.