Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

молочна компанія "Галичина"

biz.nv.ua

П'ятниця, 7 вересня 2018, 14:35

Молочний завод "Галичина" визнали банкрутом

молочна компанія "Галичина"

Справа про банкрутство ПрАТ "Галичина" тривала ще з 2015 року.

Про це повідомляє фінансовий портал Finbalance.

Господарський суд Львівської області ще 30 серпня визнав банкрутом ПрАТ "Галичина" та відкрив процедуру ліквідації підприємства.

Згідно з судовими матеріалами, розпорядник встановив, що активи "Галичини" становлять 231,8 млн грн, а загальна кредиторська заборгованість фірми сягає більше мільярда – 1,18 млрд грн. Відтак, суд виніс постанову, що "активів боржника недостатньо для задоволення вимог кредиторів".

У постанові Господарського суду Львівської області зауважується, що ознак фіктивного банкрутства або доведення до банкрутства розпорядником майна не виявлено. 

Зазначимо, молочна компанія "Галичина" була відкрита у 1998 році, розташована у Радехові.  У 2011 році компанія займала другу сходинку у рейтингу найбільших виробників кисломолочних напоїв України з часткою в 10,5%. Станом на 2015 рік, ця компанія становила частину основних активів Ігоря Єремеєва, котрому належала частка у 15%.

Фірма займалась виготовленням молока, кефіру, ряжанки, сметани, сиру, масла та йогуртів.

У 2015 році "Галичину" викрили у нелегальному видобутку води на Радехівщині для свого виробництва. За незаконний видобуток підземних вод компанію оштрафували на 14 млн грн.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.