Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 7 вересня 2018, 16:06

У Шевченківському районі зведуть багатоповерховий офісний центр

будівництво у Львові

Львівська міськрада дозволила компанії "Рубікон Груп" добудувати нові офіси на вул. Липинського.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реконструкцію ТзОВ "Будівельно-інвестиційна компанія "Рубікон Груп" існуючих офісних приміщень за рахунок добудови та надбудови під офісний центр на вул. В. Липинського, 36.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Офісний центр реконструюють на земельній ділянці, площею 0,0607 га, що є у комунальній власності і призначена для будівництва і обслуговування та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для будівництва та обслуговування офісного центру з
вбудованими приміщеннями кафе-бару.

Функціональне призначення ділянки – зона Г-6 – торговельні зони відповідно до плану зонінгу Шевченківського району.

Як йдеться у проекті рішення, висота офісного центру не повинна перевищувати 30 метрів (від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивної частини будівлі). За приблизними підрахунками, офіс матиме 5-6 поверхів.

 

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Будівельно-інвестиційна компанія "Рубікон Груп" зареєстроване на місці реконструкції, його власницею є Марта Іваньо. Підприємство створене у 2015 році і займається будівництвом житлових і нежитлових будівель.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.